9 april 2010

Han må se ut som en idiot och tala som en idiot. Men låt inte lura dig. Han är verkligen en idiot.

Nu börjar det. Nu ska det i tid och otid delas med av idel sanningar, lysande tankar, smarta lösningar, klokheter, dumheter, elakheter, bitterheter, struntviktigheter, otroligheter och förträffligheter. Till skillnad mot allt annat dravel som skrivs.
Är du en aning känslig eller tycker att det är en dygd att vara politiskt korrekt, är det här förmodligen ingenting för dig...

Vi får se, det kan bli precis vad som helst.

Har förstått att man ska lista saker när man har en blogg.
Således listas här den gångna helgens favoriter:


1.HÄLSINGEFLASKAN!
Panelens omdöme: En storsäljare i enkel tappning. Fick genomgående högst betyg. Som en vitaminkick tyckte några. Kan njutas likaväl i kaffet som kroppstempererad direkt ur flaskan. Högst partyfaktor. "Man blir lite crazy sådär". Läskande och högst användbart!




2.GÄSTRIKEDUNKEN!
Panelens omdöme: Har en återhållsam smak men desto rikligare doft. Den flata smaken kan till viss del härledas till domningarna som uppstår i munhålan. Har en tydlig gruskaraktär med lite tvåliga toner. Koncentrationen är stor i jämförelse med den ringa prislappen. Perfekt till stora festen.




3.GHB! (Göteborgshembränt)
Panelens omdöme: Dunstar väldigt snabbt. Doften är rättfram. Smaken är ingen publikfriare utan är intensiv med tuff attityd. Kan framkalla ett visst mått av hybris. (En paneldeltagare knallade för egen maskin rakt in i en lyktstolpe. Efter att ha legat på marken en stund och tagit in situationen hävde han ur sig ett kaxigt: Jaha... Ja... Och hur många var ni då!?) Dock ger styrkan många pluspoäng.




4.MÄSKSPECIAL!
Panelens omdöme: För den bekväme! Får sitt höga betyg på grund av sin prisvärdhet och tillgänglighet. Har en skarp och riklig doft. Smaken är profilstark och massiv. Men på sitt sätt charmig. Mindre fördelaktigt är vissa rapporter om synbortfall.





5.LILLA MAMMAS BITTRA DROPPAR!
Panelens omdöme: Smaken är maffig och sammansatt. Eftersmaken är mycket långdragen. Enda egentliga fördelen är prisvärdheten. Kan variera kraftigt i färg och smak.






Stort tack till expertpanelen som bestod av
:

Fin-Fritte, Snigel, Jonny Batong, Janne med tanden och RövRune.

Sådärja.

Välkomna att sola er i min glans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar